Mammafarkkujen uusi elämä

27.8.12



Kahden raskauden ajan uskollisesti palvelleet mammafarkut alkoivat olla jo paikkapaikoin niin kuluneet, ettei niitä olisi saanut enää eteenpäin myytyä. Farkut olivat todella mieleiset ja ihanan sävyiset ja pitkään pohdiskelin josko niistä jotain saisi tehtyä. Vanhemmalta neidolta puuttui farkkuliivari ja tadaa! Housut jatkoivat elämäänsä pienen neidin mekkona (:



Aluksi ratkoin farkkujen sisäsaumat auki, jotta sain tarpeeksi leveän kangaskaistaleen mekkoa varten. Farkuista saatu kangas riitti mekkoon vain kun jätin ulkosaumat ratkomatta ja asettelin sen kulkemaan mekkokappaleiden keskellä. Omasta mielestä tämä pakon sanelema yksityiskohta on myös hyvän näköinen ratkaisu. Farkkujen vyötärökaitaleen ratkoin auki ja sen oikeasta puolesta sain mekon vyötärökaitaleen sekä vale napituslistan. Nurjan puolen hyödynsin napituskaitaleesta lähteviin röyhelöihin. Mekon vyötärökaitaleella olevat lenkit ovat myöskin farkuista. Napituslistassa olevat ihanat puunapit ovat anopin tekemiä. Vähän jännittää miten tuollaiset itse tehdyt puunapit pesukoneessa pärjäävät. Voi olla että joudun ne vaihtamaan jossain vaiheessa muovisiin :/ Mekon ainoa uusi osa ovat eurokankaasta ostetut nepit olalla.



Mallineidon kuvaaminen tuppaa välillä olevan melko haasteellista (: puolitoistavuotias kun ei oikein meinaa paikallaan pysyä ja suosikki "poseeraus"-asento tätänykyää aina kameran näkyessä on kyykkyasento :D





Saattaisit myös pitää

0 kommenttia

Kiitos kommentistasi!