Voi Viljamin Panda

3.3.13


Viljamin puodin panda, voiko ihanampaa olla! Kaikkia kuoseja ei kuitenkaan voi hamstrata, nähtävästi voi, ja olin vakaasti päättänyt, että tämän jätän hankkimatta. Kuinkas sitten kävi, melko huonosti ettempä sanoisi. Viljamin puodissa oli sopivasti tällä viikolla Karnevaalit ja päädyin tilaamaan pätkän kangasta vanhemman neidon paitaan. Kankaan kotiuduttua totesin, että sitä on saatava lisää omaankin vaatteeseen. Onneksi ei tarvinnut maksaa postikuluja. 





Kaduin kyllä kankaan lisätilausta saman tien kun aloin ommella neidon paitaa. Koneeni ja kangas eivät sopineet yhteen alkuunkaan. Neuloja katkesi useampi ja kone teki sylttyä ja hyppytikkiä. Huolellinen koneen puhdistus ja öljyäminen auttoi hetkeksi, mutta tavallisen paidan tekoon meni neljä siis N E L J Ä tuntia! Yhtä itkua ja taistelua oli myös oman paidan ompelu, mutta valmista kuitenkin tuli.


Neidon paita on peruspaita "pallero" halkiolla. Mitään ihmeempiä kikkailuja siinä ei ole luojan kiitos.



Omassa paidassa hihoissa rypytys ja "vesiputou"s- tyyppinen kaulus. Kaulukseen katsoin mallia omasta valmispaidasta.



Helmassa myös molemmin puolin kuminauharypytykset.




Tarkoitus oli tehdä jäljelle jääneistä kangaspaloista nuoremmalle neidollekin jotain, mutta tällä hetkellä en edes kestä katsoa koko kangasta. 

Saattaisit myös pitää

17 kommenttia

  1. No voihan panda kun on ollu nuin inhaa ommeltavaa :( Ihanat paidat kuitenkin!!! <3 ja oli kiva lueskella muutama muukin viimeisin postaus, ihania ompeluksia! :) Ja oot näemmä käyny kampaamossaki, pirtsakan värinen tukka ja kiva hiusmalli!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaveri ystävällisesti leikkas ja värjäs ;) Ja voi kyllä olla, että oranssi vaihtuu pian takaisin vaaleaan kun en oikein ole väriin tottunut :/

      Poista
  2. Voi kuinka ihanat samispaidat teillä onkaan! Harmi, että kangas ja koneet eivät tunteneet sielujen sympatiaa, mutta vaiva kannatti. Nämä ovat supersöpöt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinuahan syytän tästä kaikesta ku minut vouhkasit ;D No ei vainen (: hermot ovat jo hieman levänneet ja alkaa ne jäljelle jääneet tilkutkin houkuttaa.

      Poista
  3. Mulla on myös tuota Panda-kangasta odottamassa. Itselle pitäisi siitä tehdä jotain. Tuo sinun paitasi on aivan mahtava. Jotain tuon tyyppistä minäkin haluan. Iso kiitos ideoista! TOivottavasti ei haittaa, jos otan mallia?! Tuo kaula-aukko on vaan niin hieno ja rypytykset tosi kivat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei haitaa, jos otat mallia (: Itsekinhän mallailin valmispaidasta ;)

      Poista
  4. Tosi ihanat paidat! Tuo kangas on niin ihanaa <3
    Harmi, että kankaalla ja koneella ei synkannut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kangas on kyllä ihana (: Kone ei niinkään ainakaan tämän episodin jälkeen :D

      Poista
  5. Tässä tämä kangas näyttää kyllä todella kivalle. Ennen en oikein kyseiselle kankaalle syttynyt. Nämä paidat ovat kyllä erittäin kivat. Ja sinun uudet hiukset ihan loistavat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis (: Kai näihin hiuksiin täytyy alkaa tottua kun kaikki niitä kehuvat :D

      Poista
  6. Täähän sopii aikuisellekin tosi hyvin! Hienot paidat ja mageet hiukset. Piti ihan kääntää näyttöä miehelle päin ja kysyä sopisko tuollaiset omaankin päähän :D

    VastaaPoista
  7. Ihanat paidat. Noi pandat on kyllä supersöpöjä

    VastaaPoista
  8. Suloiset paidat, tuo kuosi on kyllä kivan erinlainen mutta itse arastelen valkopohjaisia kankaita :) Hyvä niin ei tuu kaikkea osteltua ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin vältän valkopohjaisia kankaita, mutta tässäkun tuo pohja on valmiiksi tuollainen "likaisen" valkoinen niin uskaltauduin hankkimaan :D

      Poista
  9. Kankaana en tähän syttynyt, mutta valmiina nämä on toooosi ihanat!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!