joulu

25.12.15


HIPHEI! Se on loma nyt! Koulukiireet on selätetty ja joulustressikin on paketissa. Olo on melkoisen helpottunut nyt kun kaikki kiire tältä syksyltä on takanapäin. Blogissa on koulukiireiden vuoksi ollut tänä syksynä harvinaisen hiljaista. Ommellut olen kyllä tasaisesti, mutta vain murto osa on päätynyt blogiin asti. Myös blogin lopettaminen on pyörinyt mielessä muutamaan kertaan, mutta hauduttelen asiaa nyt vielä. 

Blogini on aina keskittynyt pelkästään ompeluun ja olenkin yleensä laittanut tänne hyvin rajattuja ja viimeisteltyjä otoksia ompeluksistani. Tämä jo ihan siitä syystä, etten ole tahtonut esitellä kotiamme tai elämäämme noin yleisesti sillä ompeluhan tässä blogissa on se pääasia (: Joulun kunniaksi teen nyt poikkeuksen ja jaan teille muutaman kuvan meidän aatosta ennen kuin siirrytään varsinaisiin ompeluksiin.







Päätin tänävuonna jo melko varhaisessa vaiheessa, etten ompele yhtään lahjaa tänä vuonna, ihan jo ajanpuutteen vuoksi. Hiukan tuli lipsuttua tästä päätöksestä, mutta ei kuitenkaan paljoa. Meidän tytöille ehdin ommella yhdet pehmeät paketit ja niistä ehkä myöhemmin lisää. Seuraavat tuotokset kuitenkin matkasivat kahdelle pienelle pojalle.

 
Nuoremmalle pojalle setti koossa 74 cm

 

 ja vanhemmalle samanmoinen koossa 92 cm.

Nuorempi poikanen sai käytännön syistä bodyn. Heittäidyin jopa niin villiksi, että askartelin elämäni ensimmäisen body-paidan. 

Etukappaleetta koristaa yksinkertainen povitasku.

Takana mustasta trikoosta tuollainen kaarroke. Antaa perus poikien paitaan hiukan ilmettä.


Housut on tehty Ottobren "Tiikeri" kaavalla. Tähän hätään en löytänyt lehden numeroa harmikseni mistään. 


Vanhemman pojan setti on täysin samanlainen kuin nuoremman. Erona vain se, että vanhempi poitsu sai paidan. Molempien settien kankaat on ostettu Noshilta.

Tässä kovasti koitan pohtia mihin tämän kaiken vapaan aikani nyt lomalla käyttäisin. Monta ompeluprojektia on ollut suunnitteilla pitkin syksyä, mutta nyt jostain syystä en muista niistä yhtäkään. Ehkäpä tämä ajatus tästä huomenna jo kirkastuu.

Ihanaa joulunaikaa kaikille 

Saattaisit myös pitää

10 kommenttia

  1. Hyvää Joulua teillekin! Kuvat blogissa on juurikin pelkistettyinä kauniita ja ompeluksesi saavat niille kuuluvan huomion! itsekin tykkään ottaa kuvia vain töistäni, joskus mukana on lapsetkin, mutta pääosa näissä, mukavampi olla hiukan anonyymi itse. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi ♥ ja ihanaa kuulla että normaalista kuvaustyylistäni pidetään (:

      Poista
  2. Toivottavasti et lopeta blogia, olet yksi suosikki seurattavista! <3
    Minä myös tykkään kuvaus tyylistäsi.
    Tuohon ideoiden unohtumiseen sanon vinkiksi, että kannattaa pitää sellaista "työlistaa" ompeluksista, sitten kun saa jonkin valmiiksi niin viiva yli ja perään hymiö onnistumisen merkiksi :) Sellaista on mukava pitää! Ja huomaa kuin paljo on tullut ommeltua ;)

    T. Maimyx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla että tykkäät blogista! (:

      Ja joo tuo työlista kuullostaakin hyvältä! Tällähetkellä kun tosiaan tuntuu siltä ettei mistään ideasta saa kiinni :/

      Poista
  3. Ihania joulukuvia :) voi että, tuo polku ja vinoraita on kyllä kauniit kankaat yhdessä ja erikseen. Nyt oikein harmittaa, etten ole vielä tilannut :D Tosi kivat setit siis!♡

    VastaaPoista
  4. Minä tykkään kuvaus tyylistäsi :) Ymmärrän hyvin tuon, ettet haluat esitellä kotia. Kivan näköiset setit! :)

    VastaaPoista
  5. Jouluiset kuvat olivat kivaa katsottavaa, mukava nähdä hieman sinne ns. toiselle puolelle :). Setit ovat taattua laatua, hienot ja niin kivat yksityiskohdat!

    VastaaPoista
  6. Ihanat joulukuvat! Kuulostaa tutulta tuo pähkäily, että jaksaako blogia pitää hengissä, jos aika ei tunnu riittävän, ja bloggaaminen tuntuu aina siltä, että varastaa jostain muusta tärkeästä, kuten lasten kanssa olosta, työstä tai opiskelusta. Sun blogi on kuitenkin niin suuri inspiraation lähde ainakin minulle ja varmasti monelle muullekin, että toivon että jatkat, vaikka sitten postaisit vain 2 kertaa vuodessa;) Ja jos ja kun postauksen teko tuo itselle iloa ja tunnetta siitä että on saanut jotain aikaan, niin kyllä se sitten hyödyttää niitä kaikkia muitakin juttuja.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!